Dags för däck, fräscha fälgar eller något annat?
Vi kan alltid ge dig de bästa råden. Risken att välja fel däck och fälgar är stor om man inte kan varje bilmodell och både prestanda och säkerhet kan påverkas! Därför säljer vi bara Ford originalfälgar tillsammans med rätt däck från de bästa däckleverantörerna; bl a Goodyear och Continental. Självklart kan vi också ta hem alla olika däck som finns på marknaden. Och vi har även ett däckhotell som brukar bli fullbokat.   

Här hittar du alla tilbehör du och din bil kan behöva: t ex barnstolar, dragkrok, takbox, lasthållare och motorvärmare (plus goda råd och personlig service). Har vi inte exakt det du behöver så beställer vi det direkt. Du kan naturligtvis också beställa hem saker för påseende.
Responsive image
box
VAD BEHÖVER DU ?

Kom in och se vad vi har att erbjuda.
Ibland har vi till och med extrapriser ;)

boxbox

ALLA TILLBEHÖR FINNES

Hitta ditt tillbehör på Fords hemsida så får du ett bra pris av oss - monterat och klart! Ring eller maila. Klicka här för Fords tillbehörssida (öppnas i nytt fönster)

Fixa Fordkort

Det finns många poäng med FordKort. Till exempel så får du fem poäng för varje krona som du handlar hos oss. Ansök om FordKort på Fords hemsida (öppnas i nytt fönster)