Vi kan göra allt för din Ford
En auktoriserad Fordverkstad är den enda verkstad som ger dig allt: Ford originaldelar, rätt metoder och av Ford utbildade tekniker. Då vet du att din bil kommer att förbli i bästa möjliga skick i många, många år. Detta har du nytta av, oavsett om det handlar om en vanlig service eller en komplicerad felsökning.
Vi erbjuder en bra och mycket förmånligt prissatt service för alla Fordar som är äldre än sex år. Ford Motorcraft innefattar service (inklusive olje- och oljefilterbyte, byte av kupéfilter samt kontroll av bilens viktigaste säkerhetsfunktioner), fasta priser på reparationer, besiktninghjälp och däck – allt som krävs för att se till att din Ford ska fortsätta fungera på bästa sätt.
Med ett Ford Serviceavtal delar du smidigt upp servicekostnaderna månadsvis och det är bara att ringa och boka när det är dags för service.
Enda sättet att garantera att säkerhet och kvalitet bibehålls är att välja originaldelar från Ford, eftersom bara dessa uppfyller krav på säkerhet, kvalitet och miljöhänsyn. Det är bara de som garanterat håller samma höga standard som själva bilen gör.
Du får 1 års Ford Assistans med varje Ford-service som du gör här. Och det gäller alla Fordar, oavsett ålder och milantal.
I detta ingår vägassistans, reparation på stället (om det är möjligt), bogsering och hjälp med hyrbil eller annat färdmedel så att du kan fortsätta din resa eller hotellövernattning.
Ford Assistans har öppet dygnet runt året runt:
Telefon: 0771 - 81 80 00
Vi garanterar alltid att din service utförs rätt och riktigt. Skulle något fel uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader eller till nästa rekommenderade servicetillfälle tar vi hand om det kostnadsfritt så klart, och du får en lånebil med 50 kilometers körsträcka.
Med FordKortet kan du välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp, inga extra kostnader tillkommer. Eller så kan du delbetala upp till 24 månade räntefritt. Och du får poäng för varje krona som du handlar för. Kortet gäller inte bara här utan i mer än 4.000 butiker Sverige runt, om det är anslutet till MasterCard). Dessutom får du förmånliga erbjudanden plus bra villkor på FordFörsäkring.
Service som det ska vara

service

Bra och regelbunden service är viktigt, det vet alla. Det förlänger livslängden, bibehåller bilens värde - och du slipper obehagliga överraskningar. Speciellt om allt görs på rätt sätt. Och det gör vi.

Din Personliga Servicetekniker gör allt för dig: tar emot bokningen, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. Det gör att ditt verkstadsbesök blir enklare, snabbare och mer personligt.

Innan servicen går vi igenom bilen tillsammans med dig. Då ser vi om det är några reparationer som behöver utföras nu samt vad som väntar i framtiden - och du får prisuppgifter direkt. Detta arbetssätt gör också att själva servicen blir extra snabb och effektiv. Och när du åker hem så får du med dig ett protokoll med personliga kommentarer om det som är bra att veta tills nästa gång.

Snabbt fixat. Inga problem.

Små saker ska inte vara komplicerade. Behöver du byta däck? Är en glödlampa trasig? Eller är det något som låter kch-kch-tschick? Fungerar inte kylanläggningen? Kom förbi, vi tar en titt på bilen och om det är ett litet problem så löser vi det omedelbart.

Tips
...

PS Glöm inte låsmuttrarna till fälgarna om du har sådana!

Lasse.
...

Vi kan hämta och lämna i mån av tid.

Viktor.
...

Tillsammans bestämmer vi vad som ska göras nu och vad som kan vänta.

Peter.