Vi kan göra allt för din Volvo
En auktoriserad Volvoverkstad är den enda verkstad som ger dig allt: Volvo originaldelar, rätt metoder och av Volvo utbildade tekniker. Då vet du att din bil kommer att förbli i bästa möjliga skick i många, många år. Detta har du nytta av, oavsett om det handlar om en vanlig service eller en komplicerad felsökning.
Har du en äldre Volvomodell kan vi ge dig ett extra bra pris på både Volvo Original delar och på verkstadsarbetet. Dessutom anpassar vi servicenivån till bilens ålder, modell och miltal. Din bil får exakt den service den behöver, med 1 års servicegaranti och stämpel i serviceboken.
Med Volvo Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden vilket ger dig komplett kontroll över driftskostnaderna. Serviceavtalet täcker kostnaderna för Original Service i enlighet med Volvos rekommendationer. I det ingår uppdatering till senaste mjukvaran. Byte av motorolja/oljefilter/packning. Slitage-, funktionalitets- samt säkerhetskontroller. Milbundna intervalltillägg (t.ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem). Efter avtalsperioden kan du förnya avtalet att år i taget med nytt pris i upp till 8 år eller 45 000 mil. Smart och smidigt!
Enda sättet att garantera att ursprunglig säkerhet och kvalitet bevaras är att välja Volvo originaldelar. De produceras enligt Volvos detaljerade specifikationer och genomgår samma kvalitetskontroll som de delar som bilen byggs med.
Alla nya Volvobilar är utrustade med Volvo Assistans. DÅ kan du få hjälp på plats med allt från mekaniska och elektroniska fel till punktering eller avbruten nyckel - normalt inom 45 minuter. Assistansen förlängs kostnadsfritt 1 år varje gång du gör din Volvo Original Service hos oss. En trygghet du kan njuta av i upp till 11 år. Utan kostnad och oavsett ägarbyte. Prata med oss om du vill veta mer. Telefonnumret till Volvo Assistans är 020 55 55 66.
Vi garanterar alltid att din service utförs rätt och riktigt. Skulle något fel uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader eller till nästa rekommenderade servicetillfälle tar vi hand om det kostnadsfritt så klart, och du får en lånebil med 50 kilometers körsträcka.

Med Volvokortet har du alla dina bilkostnader på ett och samma konto. Räkningarna kommer samlade månadsvis med möjlighet till kredit. Du kan dela upp dina köp med räntefri betalning på fyra månader. Du kan också använda Volvokortet som betalkort eller sparkonto, med högre sparränta än på många banker. Dessutom ingår även bra lånemöjligheter.
Service som det ska vara

service

Bra och regelbunden service är viktigt, det vet alla. Det förlänger livslängden, bibehåller bilens värde - och du slipper obehagliga överraskningar. Speciellt om allt görs på rätt sätt. Och det gör vi.

Din Personliga Servicetekniker gör allt för dig: tar emot bokningen, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. Det gör att ditt verkstadsbesök blir enklare, snabbare och mer personligt.

Innan servicen går vi igenom bilen tillsammans med dig. Då ser vi om det är några reparationer som behöver utföras nu samt vad som väntar i framtiden - och du får prisuppgifter direkt. Detta arbetssätt gör också att själva servicen blir extra snabb och effektiv. Och när du åker hem så får du med dig ett protokoll med personliga kommentarer om det som är bra att veta tills nästa gång.

Snabbt fixat. Inga problem.

Små saker ska inte vara komplicerade. Behöver du byta däck? Är en glödlampa trasig? Eller är det något som låter kch-kch-tschick? Kanske är det dags för AC-rengöring? Kom förbi, vi tar en titt på bilen och om det är ett litet problem så löser vi det omedelbart.

Tips
...

PS Glöm inte låsmuttrarna till fälgarna om du har sådana!

Lasse.
...

Vi kan hämta och lämna i mån av tid.

Viktor.
...

Tillsammans bestämmer vi vad som ska göras nu och vad som kan vänta.

Peter.